Nieuw seizoen: 2-9 ALV, 9-9 1e schaakavond

Op 2 september begint het schaakseizoen weer bij de Capelse Schaakvereniging. De eerste avond is traditiegetrouw de Algemene Ledenvergadering die toegankelijk is voor alle volwassen leden en de ouders van de jeugdleden. Op 9 september volgt dan de eerste echte schaakavond. Van 18.30 tot 20.00 uur wordt les gegeven aan de jeugd en spelen zij hun eigen competitie. De volwassenen en oudere jeugd speelt de interne en recreantencompetitie vanaf 20.00 uur.
Belangstellenden zijn van harte welkom.

Jonathan blijft jeugdkampioen

Op dinsdag 23 augustus is de beslissingswedstrijd gespeeld tussen Aron en Jonathan. Aron won in het begin een pion, maar vergat te rokeren. Zijn koning kwam gevaarlijker te staan en zijn torens waren niet actief. Jonathan maakte hier goed gebruik van en zette Aron uiteindelijk mat. Hiermee is Jonathan de jeugdkampioen van 2015/2016. Zijn naam wordt bijgeschreven op het plaatje van het Paardtrofee.